Matrix Gaming | Public - Registracija

Pre nego što počnete da aktivno učestvujete u radu foruma, obavezno pročitajte!


Ovo je zvanični forum Matrix community servera; namenjen svim budućim igračima kao i vec postojećim
Forum je sastavljen iz više različitih sekcija, sa različitom tematikom, pre nego što odlučite da postujete, pažljivo pročitajte pravila(u obavezi ste da se pridržavate istih) koja vaze za tu sekciju, ne stoje tu kao ukras vec da bi obezbedili red i preglednost.
Pre nego sto se odlucite da otvorite temu sa vašim pitanjem/problemom/zahtevom ili nešto treće, obavezno proverite pravila i da li već ta tema postoji; tako sto cete ukucati u pretragu(search) ono što vas zanima.

Pri otvaranju nove teme, u naslov stavite ono na sta se pitanje odnosi, probajte da što preciznije odredite naziv teme. Naslovi kao "hitnoooo", "pomoć!!", "pitanje?" i tome slično su neprihvatljivi i takve teme nece biti uzimane za ozbiljno, autori ce dobiti warn, a teme odmah biti brisane.
Za bilo kakav problem koji imate u svakom trenutku mozete da se obratite bilo kom moderatoru/adminu(posaljete private mesage onom kojeg vidite da je trenutno tu), koji će vam pomoci u najkraćem mogućem roku. Za zahteve za slot, admina i rank na forumu strpite se jer takve zahteve mogu da komentarišu samo head admini.

Moderatori/admini imaju puno pravo da edituju,ili brišu u potpunosti svaki post ili temu za koju smatraju da nije u skladu sa pravilima foruma po sopstvenom nahođenju.
Ako vas neko od njih upozori ili opomene shvatite to vrlo ozbiljno; svako kršenje pravila za sobom povlači odredjene mere(warn, vremenski ili u krajnjem slučaju permanent ban), da biste izbegli ovo, poštujte pravila foruma kao i sve članove koji zajedno sa vama čine ovaj forum.
Zvanično pismo foruma je latinica

Svaki član ima pravo na jedan, i samo jedan, nalog. Dupli nalozi će biti banovani i korisnici upozoreni.
Kada se neki član registruje, pod određenim nickom, taj nick mu ostaje dok god je član foruma, promena nicka nije moguća!!


Zabranjeno je bumpovanje tema a da nije proslo 24h
Zabranjeno je reklamiranje drugih servera i foruma.
Zabranjene su teme gde se traze glasovi, refferali, warez, i porno sadržaj.

Backseat Moderating
Dozvolite Moderatorima da rade svoj posao. Backseat Moderating je kada članovi foruma koji nisu moderatori pokušavaju da sprovedu pravila foruma. Kada vidite nekog da krši pravila foruma, iskoristite Report opciju, ili jednostavno ignorišite post, nemojte glumiti moderatora i postovati mu šta da radi. Najčepći postovi koji krše ovo pravilo su: "Ovde ćeš dobiti lock", "Ja bih ti dao warn", "Briši temu". Ovakav vid postovanja je glup i besmislen.

Chat pravila:

Kao i u ostalim temama na forumu, najstrože je zabranjeno psovanje uz to spam i nervozni postovi biće momentalno obrisani, a korisnik kažnjen warn-on ili eventualno banom.

Poštujte pravila i sve će biti uredu.

----------------

Matrix Gaming forums zadržava pravo dopune/izmene ovih pravila u svakom trenutku.

VAZNO! POSLE REGISTRACIJE SACEKAJTE DA VAM ADMINISTRATOR AKTIVIRA VAS NALOG! NE PRAVITE DUPLE JER CE ONDA SVI VASI NALOZI BITI OBRISANI! Hvala
 
MARTTIPHPBB_USERTOPICCOUNT_TOTAL:
cron